Lávaköves masszázs aroma olajokkal teljes test 90 perc

Egy igazán kényeztető kezelés, igazi különlegesség.

Lágy, relaxációs zene mellett, a felmelegített lávakövek testünk energiavonalai és energiaközpontjai mentén lazítanak el, pihentetik érzékszerveinket. A masszázs feledteti a mindennapi gondokat, hozzájárul harmóniánk eléréséhez. Már az első alkalom után is úgy érzi az ember, mintha újjászületett volna.

Lávaköves masszázsA kezelés egy speciális masszázstechnikára épül.

A masszázs elemeiben megtalálható az energiaközpontúság, az akupresszúra és az aromaterápia egyes elemei.
A kézzel történő masszázs helyett vulkáni eredetű, sima bazaltköveket használok. A forró kövek gyógyító hatását már évezredekkel ezelőtt ismerte az orvoslás tudománya. A különböző méretű, sima lapos köveket 35-60 fokosra melegítem fel és egy speciális masszázstechnikával végzem a kezelés, melynek lényege, hogy a kezem helyett a kövekkel simítom a testet. A lávaköves masszázs jótékony hatása mellett, már az élmény maga is felemelő, mindemellett javítja a vérkeringést, enyhíti a fájdalmakat, feloldja az izommerevséget, felmelegíti a testet. Javítja a nyirokkeringést ezáltal gyorsítja az anyagcserét, és segíti a salaktalanítást, méregtelenítést. A szervezet diszharmóniáját eredményező energia blokkokat feloldja.

A masszázs egyöntetűen valódi testi, lelki, szellemi élményt nyújt, kiváló stressz oldó, életenergiával tölt fel, harmonizálja testünket, lelkünket.

A lávaköves masszázs speciális illóolajokkal történik, ezáltal kombinálva a masszázst és az aromaterápiát. Az illóolajok keverése egyénre szabottan történik, attól függően, hogy mit szeretnénk kezelni a masszázzsal. A lávaköves masszázs és az aromaterápia kombinációjának hatékonysága azon alapul, hogy a kövek sokáig megtartják magas hőmérsékletüket, ezáltal az illóolajok a felhevített bőrbe sokkal könnyebben és sokkal mélyebbre hatolnak.

Kezelés menete

A teljes testet masszázst magában foglaló kezelés 90 perc. Az aroma terápiás olajokat közösen választjuk ki a kívánt hatás elérése érdekében. Az Andokból származó bazalt kövek hőmérséklete minden esetben egyénre szabott, hiszen mindenkinek más a hőérzete, tehát a hőfok 35-60 celsius fok között változik.

Lávaköves masszázs

A kezelést hason fekve kezdjük a lábak masszírozásával, majd a masszázst a háton és a karokon folytatom. Majd a vendég megfordul és felhelyezem a 7 fő csakrához tartozó fél-drága köveket a csakrapontokra, illetve a lábujjak közé, a szemre és a két tenyérbe. Az éppen nem kezelt területeket puha takaróval fedem be. Ezután következik a láb elölről történő masszázsa.

A kezelés nem ajánlott

A terápia erőteljes hatása miatt, van néhány eset, amikor nem ajánlott a lávaköves masszázs, vagy legalább szakorvos véleménye szükséges előtte. Többek között légzésproblémák és tüdőbetegségek esetén, az aromaterápia esetleges mellékhatásai miatt. A felhevített lávakövek miatt mindenképpen kérjünk véleményt szív és érrendszeri panaszok, valamint magas vérnyomás esetén. Továbbá, nem ajánlott menstruáció és terhesség ideje alatt. A magas hőmérséklet miatt különböző gyulladásos betegségek mellett is lehetnek mellékhatásai a masszázsnak.

A kezelés ajánlott

A lávaköves masszázs mindenkinek ajánlott, aki nem tartozik a fenti kategóriák valamelyikébe, vagy külön az orvos nem tiltotta el tőle. A masszázs célja nem a gyógyítás, elsősorban életenergiával tölt fel, harmonizálja a testet és a lelket, kiváló stressz oldó hatása van. Pozitív hatásai leginkább a vérkeringésben érzékelhetők. Javítja a nyirokkeringést is, ezáltal meggyorsítja a méregtelenítő folyamatokat. A masszázsnak köszönhetően fellazítja az izmokat. Mivel a nagyobb kövek az energia központok mentén kerülnek elhelyezésre, ezért az energiaáramlásokat elsimítja, a blokkokat feloldja. A lávaköves masszázs az egészséges ember számára is hatékony felüdülést nyújt, megújítja a testet és a lelket egyaránt.