Bemutatkozás

Pintér Noémi
Pintér Noémi vagyok, 2005-ben végeztem el az OKJ-s képzést, azóta dolgozom műkörmösként Budapesten.
Folyamatosan képzem magam és követem a legújabb trendeket, hogy vendégeimnek mindig a legjobbat tudjam nyújtani. A pályafutásom elején tapasztalt problémák kiküszöbölése után, mondhatom, hogy a körmök, melyeket készítek 100%-an fellevegősödés mentesek több hétig, amire garanciát is vállalok.
Az évek során, több versenyen is kipróbáltam magam és többször dobogós helyet sikerült elérnem, amikről képek a Galériában találhatóak.
Igyekszem honlapomon egyből publikálni az újdonságokat, tapasztalataimat, ezzel segítséget nyújtva körmös kollégáimnak is. (A cikkeket a Hírek / Újdonságok menüpont alatt olvashatjátok)
Leginkább zselés körmöket készítek, a mindig elegáns franciától a színesen díszített, extra formájú körmökig. Épített technikával dolgozom, mivel sokkal tartósabb és természetesebb műkörmöket lehet így készíteni.

Végül, de nem utolsó sorban a manapság legtrendibb zselélakkozás, melyet a legjobb minőségű, oldható alaplakkal készítek, ezzel a lehető legkíméletesebbé téve a folyamatot. Közel 60 szín közül tudnak választani a vendégek.
Szombatonként, előre egyeztetett időpontban magánóra jellegű továbbképzéseket tartok kezdő, illetve magukat fejleszteni kívánó műkörmösök részére.
Minden héten kedd, csütörtök és pénteken reggel 8-este 20-ig várom minden kedves vendégemet.