„Pezsdülj fel” Bőrfiatalító só-masszázs 60 perc

A só-masszázs egy igazi különlegesség ínyencek számára. A só bőrre és keringésre gyakorolt hatását már az ókorban is ismerték. A só-masszázs egyesíti magában a bőrfiatalító hatású testradírozást és a vér, illetve a nyirok keringést fokozó svéd-masszázs előnyeit, melynek eredménye a friss, gyönyörű , baba puhaságú bőrön kívül a légiesen könnyű végtagok és megkönnyebbült hát. A Himalaya-i só a legjobb eszköz a természetes peelingezéshez.

Néhány fő tulajdonsága

só-masszázs

Eltávolítja a bőr elhalt hámrétegét, serkenti a vérkeringést, segít a méreganyagok kiürítésében a nyirokrendszernek köszönhetően. Ezért van az, hogy sóval való masszázs után a bőr sokkal üdébbnek, kisimultabbnak és fényesebbnek tűnik. A masszázshoz a sót tiszta, hígítatlan, extra szűz olíva olajjal keverem ki. A mediterrán civilizációk hölgyei már évszázadok óta kényeztetik magukat olíva olajjal, hiszen gazdag E-vitaminban, természetes antioxidánsokban – egyenes út a szépség felé. A mediterrán vidékek szimbóluma, mely magába szívja a nap minden egyes sugarát. Tele élettel és fénnyel, így válik a szépség és egészség fontos elemévé. Az olíva olaj olyan, mint egy gyengéd érintés, táplál, kényeztet, nyugtat és véd. Vonzó szépséget és egészséges egyensúlyt kölcsönöz bőrünknek.

A kezelés menete

Kezdetben a vendég a hasán fekszik, a természetes anyagú natúr radírt szív irányába, a végtagokkal kezdve felhordom a benedvesített bőrfelületre, majd határozott simító mozdulatokkal kezdem a masszázst, melynek során leradírozom az elhalt bőrt. 35- 40 perc után a bőrt nedves ruhával tisztára törlöm. Ezután a vendég megfordul és következik a testfelület elölről beleértve az emlőket is ( természetesen ezt igény szerint kihagyom). Így haladok testrészenként végig a testen.

A kezelés ajánlott

só-masszázs

Ajánlom mindenkinek, aki testi lelki megtisztuláson, méregtelenítésen esik át, energetikailag fel akar töltődni, vagy csak csodásan puha egészséges bőrre vágyik. Különösen ajánlott a tavaszi és az őszi szezonváltáskor, illetve nyaralás előtt, az egyenletesebb barnulási eredmény érdekében. A ajánlott továbbá az immun erősítésre, a nyirok és vér-keringés fokozására, fizikai és szellemi fáradtság esetén.

A kezelés nem ajánlott

Magas vérnyomás esetén! Veseelégtelenségben szenvedőknek, vérhígító szedésekor, lázas, vagy fertőző betegségekkor, menstruáció, vagy terhesség ideje alatt, daganatos megbetegedéseknél, bármely bőrbetegség esetén. Bőrkárosodás esetén. Napégéskor, illetve intenzív szoláriumozás után.